måndag 27 oktober 2008

Hej
Nu var det längesedan jag gjorde ett inlägg. Har verkligen inte haft ork och lust. Jobbar till fem nästan varje dag och sedan är det bara att hämta sonen på fritids och laga lite kvällis sen är orken slut. Har kikat runt lite på era bloggar men inte haft så mycket ork till det heller, det har mest blivit slappande i soffan på kvällarna och där har jag tittat på inredningsprogram.

Tack så väldigt mycket för era kommentarer. Jag kommer att kommentera hos er också var så säkra på det men för tillfället sker lite återhämtning. Oktober och November är tuffa månader tycker jag.
Visar min fina vinst som jag vann hos Ateljé annorlunda! Superfin! Tack så jättemycket. Ska fylla den med något doftande och hänga den i sovrummet.















Det var allt för mej för nu...
Ses snart igen
Kram Marie

tisdag 7 oktober 2008

Hej

Tack så mycket för alla kommetarer om min fina loppis lampa. Det är så roligt att läsa kommentarerna och att hälsa på hos er. Idag blir ett kortis inlägg igen.

Är hemma idag för har ont i hela kroppen och en huvudvärk som heter duga. Ska jobba imorgon och lite grann på torsdag för att sedan ta en liten tripp till Åland mellan torsdag och fredag med min allra bästa vän. Vi ska bara njuta av att slippa disk och annat hemarbete. Tänk att få göra som man vill, dansa lite, äta lite, drinka (lite) gå och shoppa i taxfree och att sooooova i en mörk sval hytt, mmm underbart! Jag ska verkligen tvinga mig själv att slappna av och inte tänka på något annat än mig själv. Ett problem med sömnen i hytten kan vara att min goda vän snarkar ganska rejält och jag sa det till henne men min omtänksamma vän hade köpt en hel påse med öronproppar till mig hi hi tack så mycket vännen! Sömnen räddad!

Mer fynd från loppisen där jag köpte lampan. En underbart sliten bibel från 1869
för 10 kr. Den ligger på ena köksbänken och de som går
förbi där kan inte låta bli att bläddra i boken, litteratur drar
även om den är sliten. Jag tycker om att det syns
att den är använd och läst många gånger.





Ha en skön vecka
Kram Marie